Dunakavics
2010.08.05. 20:22
Dunakavics - pörkölt földimogyorós cukordrazsé
Önszántamból nem szoktam megvenni ezt az édességet, kapni szoktam. Régen nagyon szerettem, ma is szívesen fogyasztom. Szeretem a mogyorót, és régen a cukorkát is szerettem, így ez tökéletes párosítás volt számomra. Könnyen szétroppan a szájban, a mogyoró és a cukorbevonat is finom. De csak így együtt jó, ha az ember csak szopogatja, akkor kellemetlen lehet a mogyorón rajtamaradt barnás réteg. A zacskóban találni ilyen kis cukordarabokat azzal a bizonyos réteggel, ill. kőkemény cukordarabkákat is (nem érdemes a szétrágásával próbálkozni).
Összességében szeretem ezt az édességet, már csak azért is, mert magyar. Nyilván a gyártás során nem tudják kikerülni a kisebb-nagyobb kemény cukordarabokat és azt, hogy az a réteg ott legyen, ezért csak 1 pont levonást kap. Azaz: 9/10.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.